U zegt groen en wij doen!
Bekijk Curatio Zakelijk Bekijk Curatio Interieurplanten

Omdat u iedere dag de vruchten van uw tuin wilt plukken

Tuin aanleg door Curatio

Tuinaanleg door Curatio

De juiste materialen, de juiste mensen, de juiste kennis onder 1 dak. Vakmanschap is het juiste woord voor de uitvoering van de werkzaamheden. In onze aanpak kunt u er van op aan dat er kwalitatief hoogstaande materialen worden gebruikt die op vakkundige wijze aangebracht worden.
Bij vakmanschap komt het echter niet alleen aan op pure vaktechnische kennis en vaardigheden. De persoonlijke instelling van Hoveniersbedrijf Curatio speelt een voorname rol in de uiteindelijke tot standkoming van onze hoogwaardig dienst en tuingenot.
De beplanting in een border moet een mooi geheel vormen en op elkaar afgestemd zijn. Onontbeerlijk hiervoor is plantenkennis en die is bij Hoveniersbedrijf Curatio ruimschoots aanwezig. De uitvoering voor de aanleg van uw tuin wordt door ons vakkundig verzorgd omdat we jaarlijks op de hoogte blijven van wat er op tuingebied mogelijk is. Alleen door het leveren van kwaliteit en persoonlijke aandacht voor uw tuin kan er een goede relatie opbloeien tussen opdrachtgever en Hoveniersbedrijf Curatio. Vanaf het eerste gesprek tot en met de uitvoer heeft u te maken met één aanspreekpunt!

Enkele hoogte punten
• Gespecialiseerd in plantenkennis
• Tuinaanleg
• Tuinonderhoud

Hoe werken we? Een helder stappenplan!

Ontwerp door Curatio
Als u besluit met ons in zee te gaan, kunnen we uw tuin gaan ontwerpen. Uw wensen wat betreft vorm en stijl, gebruik, onderhoud en budget worden vertaald in een creatief tuinontwerp.
Ons plan van aanpak bestaat verder uit een gedetailleerd ontwerp met daarbij een gespecificeerde offerte.
Zie tuin ontwerp

Overleg met Curatio
Samen met u gaan we het plan bespreken. Waar nodig kan het ontwerp worden aangepast en de begroting worden bijgesteld om ze definitief te maken.
Zie advies

Uitvoering door Curatio
Wanneer u uw ontwerp en offerte heeft goedgekeurd kunnen wij overgaan tot de uitvoering: het aanleggen van uw tuin en wordt uw tuin tot in de puntjes verzorgd.

Aanvraag tuinaanleg


captcha Typ code over om onze AV en Privacy Beleid te accepteren en te verzenden

Projecten

aq_block_4