U zegt groen en wij doen!
Bekijk Curatio Zakelijk Bekijk Curatio Interieurplanten

Curatio begeleid u van A naar B

Omdat advies niet zomaar advies is

Advies aanvragen door Curatio

Los staand van een ontwerp leveren wij ook advies om uw huidige tuin te vernieuwen of om een nieuwe tuin te realiseren. Ons advies start bij een persoonlijk gesprek om te inventariseren en we verdiepen ons in uw specifieke situatie. Problemen worden geanalyseerd bijv. m.b.v. fotos en bezichtigingen en we zullen onze kennis en middelen beschikbaar stellen om uw tuin te perfectioneren.

Ook adviseren we hoe uw tuin er op maat kan uitzien. In een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek maken we kennis en gaan we kijken wat uw wensen zijn en welke stijl past bij de aanleg van uw tuin.

Van concept idee naar realisatie van uw tuin

Uw idee word werkelijkheid door middel van onze persoonlijke maar daadkrachtige aanpak.
Heeft u zelf een idee? Of weet u niet waar te beginnen? Wij kunnen u helpen met het verzorgen van een tuinontwerp op maat. Heeft u al een tuinontwerp en gaat het om het aanleggen ervan? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Lees hier meer over ontwerp advies.

Probleem, analyse en realisatie

Weet u niet waar u moet beginnen? Wij lossen uw probleem op met de nodige kennis van tuinen en de juiste middelen. Het kan hierbij gaan bij een deel aanleg van uw tuin of wellicht de hele tuin. Wij ondersteunen u graag met het aanleggen van uw gazon, het maken van een border, het leggen van (sier-)bestrating voor uw terras of oprit of het aanleggen van vijvers. Tevens kan u ook bij ons terrecht voor het plaatsen van een tuinhuis, pergola of schermen van betongaas. Eveneens kunt u ook deskundig advies verwachten over de beplantingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld het aantal zonuren, de benodigde verzorging en de vochtigheidsgraad.

We zorgen ervoor dat de mogelijkheden helder zijn en wat een tuinontwerp en offerte in houdt. Denk daarbij aan welke stappen moeten worden gedaan om tot het gewenste eindresultaat te komen. Wij zullen nadat er een tuinontwerp en offerte is gemaakt een vervolgafspraak met u maken.Vervolgens kan de volgende stap ondernomen worden: de realisatie van uw tuin (onderdeel)!

< ga terug naar dienstenoverzicht

Advies aanvragen


captcha Typ code over om onze AV en Privacy Beleid te accepteren en te verzenden

projecten

bekijk onze portfolio

aq_block_4