U zegt groen en wij doen!
Bekijk Curatio Zakelijk Bekijk Curatio Interieurplanten

Onze Awards

De Ondernemer van de Maand april 2018

Onze Awards

Ondernemer van Drenthe - April 2018 (geen grap!)

Met trots mogen we mededelen dat we Drents ondernemer zijn geworden van de maand! Curatio is
ontstaan uit passie en liefde voor alles wat groeit en bloeit. Dat zie je terug in onze kernwaarden die ook aansluiten op starten, groeien, exporteren, financieren, innoveren (de peilers van Ik ben Drents Ondernemer). We geven onze visie op deze peilers vanuit de filosofie van Curatio.

Starten:
Welk project u ook bij ons wilt hebben we willen alles onder 1 dak kunnen aanbieden. Voor ons is kwaliteit de klant volledig kunnen voorzien van tuinprojecten en deskundig advies kunnen geven, waar en wanneer hij maar wilt.

Groeien:
"Planten (laten) groeien en ons bedrijf groeit mee". Een mooie analogie voor ons als hovenier. We focussen op gezamenlijke groei met partners uit Drenthe. Niet alleen vinden wij groei belangrijk maar ook de groei in onze omgeving. Als het met onze omgeving Drenthe gaat gaat het ook goed met ons! We love and grow Drenthe!

Exporteren:
We exporteren onze diensten naar nieuwe markten. Zo hebben we onlangs nog een bedrijf overgenomen. Groei betekent voor ons exporteren en investeren in het geen waarin je goed bent.

Financiering:
We investering in nieuwe middelen, zo hebben we onlangs nog in robot grasmaaiers geïnvesteerd. Maar ook investeren we in onze mensen. We zorgen ervoor dat het gezellig is op kantoor en er zijn regelmatig uitjes. Diverse financiering projecten lopen er nog naast!

Innoveren:
Innoveren betekent voor ons vernieuwing in de breedste zin. Mensen opleiding, nieuwe materialen & apparaten, onze infrastructuur verbeteren (bijvoorbeeld een mooie website) zijn erg van belang!

Tot slot:
Het is een eer om vanuit Drenthe het bedrijf van de maand te zijn en een mooie steun in de rug om te blijven innoveren en de mooiste tuinen te ontwerpen realiseren & onderhouden. Benieuwd geworden naar onze aanpak?

Bekijk onze aanpak in detail

Kijk ook eens naar onze projectbegeleiding

Alt Text

< ga terug naar dienstenoverzicht

Vraag gemakkelijk bij ons een project aan


captcha Typ code over om onze AV en Privacy Beleid te accepteren en te verzenden

Projecten

bekijk onze portfolio

aq_block_4