U zegt groen en wij doen!
Bekijk Curatio Zakelijk Bekijk Curatio Interieurplanten

Tuinontwerp door Curatio

Er is geen tuin ontwerp zonder discipline. Er is geen discipline zonder vakmanschap.

Ontwerp door Curatio

Een tuinontwerp kan beginnnen bij een idee dat u heeft en dat wilt u realiseren. Of u heeft nog geen idee en u heeft inspiratie nodig.
Vanuit de gedachte dat elke opdrachtgever en locatie uniek is wordt in onze tekenkamer in overleg, uw exclusieve tuinontwerp bedacht. Wij stellen hierbij uw locatie en ruimte als belangrijke uitgangspunten om een tuin te ontwerpen die uniek is. Zo is ook belangrijk de opzet van de beplanting. Beplanting maakt uw tuin kenmerkend, waarvan uw iedere dag zal genieten.

Wij hanteren een eenvoudige en uitnodigende werkwijze:

Meestal komen we eerst persoonlijk op afspraak om uw wensen door te nemen en om de situatie te schetsen. Hierbij zullen we maten en foto’s nemen. Vervolgens gaan in onze tekenkamer hiermee aan de slag. Tijdens dit creatief process kan u zonder probleem met ons ideen aanbrengen en overleggen. Een een goede materiaalkeuze is van groot belang en ook de beplantingskeuze. Op deze manier wordt in samenspraak met u uw tuinplan werkelijkheid. Leiden is voor ons dat de nieuwe tuininrichting past bij u, bij uw woning, bij uw omgeving en ook bij uw gebruik.

Kernvragen
-Hoe moet ik een tuin ontwerpen?
-Waar kan ik een tuin laten ontwerpen?

Lees hier meer over onze project begeleiding

< ga terug naar dienstenoverzicht

Ontwerp aanvragen


captcha Typ code over om onze AV en Privacy Beleid te accepteren en te verzenden

Projecten

bekijk onze portfolio

aq_block_4