U zegt groen en wij doen!
Bekijk Curatio Zakelijk Bekijk Curatio Interieurplanten

Het geluk van het leven hangt af van de kwaliteit van je gedachten.

Curatio staat voor Kwaliteitsgarantie en een gelukkige tuin

Alt Text

Curatio en Tuinkeur

Curatio staat garant voor kwaliteit, service, garantie en expertise. Voor al het hovenierswerk zijn we tuinkeur gecertificeerd. Wij worden jaarlijks getoetst om aan de voorwaarden te voldoen om het certificaat te mogen dragen. U kan hieronder lezen wat tuinkeur inhoudt voor u.

Tuinkeur-Kies voor zekerheid

Wat is Tuinkeur

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. Hoveniers die een TuinKeur-keurmerk hebben zijn op ruim 120 cruciale punten uitgebreid gecheckt. Daardoor weet u zeker dat u zaken doet met een betrouwbare partij. Alleen bedrijven die voldoen aan de eisen kunnen lid worden van TuinKeur. En dat biedt u als consument veel zekerheid. Deze zekerheid wordt vertaald als ‘De 5 zekerheden van TuinKeur’. In de praktijk blijkt dat consumenten bewust kiezen voor een hoveniersbedrijf met een TuinKeur-keurmerk en de zekerheid die dat met zich meebrengt.

Geschil
Is er een probleem waar u en uw hovenier onverhoopt niet uit komen? TuinKeur kijkt dan eerlijk en objectief naar de kwestie en zal alles in het werk stellen om voor u een bevredigende oplossing te vinden.

De 5 zekerheden van het TuinKeurmerk van Curatio. Wanneer u kiest voor een hovenier met een TuinKeur-keurmerk, dan kiest u voor onze 5 zekerheden:

1. Professionaliteit:
Curatio is een hovenier met een TuinKeur-keurmerk en gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat Curatio professioneel te werk gaat en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

2. Betrokkenheid:
Bij een hovenier met een TuinKeur-keurmerk staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

3. Vakbekwaamheid:
Als hovenier met een TuinKeur-keurmerk heeft Curatio veel vakkennis. Zo kan het bedrijf u altijd met raad en daad verder helpen.

4. Service:
Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk houdt zich aan zijn afspraken en levert u optimale en complete service.

5. Kwaliteit:
Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk levert u goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden? In dat geval zal het bedrijf alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

-Kies voor zekerheid-

< ga terug naar dienstenoverzicht