U zegt groen en wij doen!
Bekijk Curatio Zakelijk Bekijk Curatio Interieurplanten

Als er magie is op onze planeet dan zit het in het water.

Curatio legt uw vijver aan

Vijver aanleg door Curatio

“Geef uw tuin een extra dimensie”
Een vijver kan een leuke extra dimensie geven aan uw tuin. Een bijzondere aanvulling in uw tuin namelijk een kristal heldere vijver met eventueel de meest mooie vissen.
Wij leveren vijvers in allerlei maten, vormen en materialen. De stijl van de vijver bepaalt u zelf houdt u bijvoorveeld van een strakke modern gevormde vijver of van een natuurlijke vijver, wij kunnen het voor u maken.
Om uw vijver nog meer te verfraaien kan er een fontein of waterornament in geplaatst worden. Dit maakt het geheel niet alleen veel fraaier maar het verbetert gelijktijdig de waterkwaliteit.
Kiest u voor vissen dan is het van groot belang voor het welzijn van de vissen dat een vijver aan specifieke eisen voldoet. Wij zorgen ervoor dat uw vissen in een goed klimaat kunnen rond zwemmen dmv van een bijhorend zuiveringssysteem afhankelijk van de wensen. Hierbij wordt rekening gehouden met het verijken van het water met zuurstof en het elimineren van bacterien, en de afvoer van verontreinigenen zoals bladeren of uitwerpselen van de vissen in de vijver.
Keywords: vijver, vissen, zuivering systeem, zuurstof, uitwerpselen vissen, bacteriën, tuin, klimaat, fontein,Rubberfolie,Pvc folie,3D vijverfolie,Pompen, natuursteen, Brievenbus, Rvs.

Kernvragen
-Hoe leg ik een vijver aan?
-Wat voor zuiveringsysteem heb ik nodig?
-Wat voor stijl vijver kan ik kiezen?
-3D Vijverfolie hoe werkt dat.
-Hoe vind ik een goede balans in de vijver.
-Hoe bouw je een vijver.

< ga terug naar dienstenoverzicht

Vijver aanleg aanvragen


captcha Typ code over om onze AV en Privacy Beleid te accepteren en te verzenden

Projecten

bekijk onze portfolio

aq_block_4