U zegt groen en wij doen!
Bekijk Curatio Zakelijk Bekijk Curatio Interieurplanten

Geef januari een sneeuwtapijt, dan zijn we de winter zeker nog niet kwijt

Winterdienst Curatio i.s.m. Mulder Groenvoorziening

Winterdienst door Curatio

De winter is prachtig lekker schaatsen alles mooi wit met sneeuw. Het weer kan echter ook voor heel wat problemen zorgen. De sneeuw dooit vriest weer aan het kan erg glad worden daardoor. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden parkeerplaatsen niet te gebruiken het terrein rond het bedrijf niet veilig. Bij eventueel letsel schade kan het bedrijf zelfs aansprakelijk worden gesteld als er niks aan gedaan is om letsel schade door gladheid te voorkomen.

Het is niet alleen het stukje veiligheid, denk ook aan het niet goed bereikbaar zijn voor je klanten. Daar kunnen wij iets aan doen we hebben al een aantal jaren ervaring in gladheid preventie tijdens de winter maanden. Voor grootten terreinen en de kleinere hebben wij de middelen voor om het sneeuwvrij te maken en te strooien tegen gladheid. Heeft u een terrein waar niet gestrooid mag worden vanwege de opgeslagen materialen vraag ons naar de mogelijkheden want die zijn er genoeg.

Samen met Mulder groenvoorziening staat Hoveniersbedrijf Curatio voor u klaar. Bedrijf particulier instelling. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte om mee genomen te worden in de ronde voor de gladheid bestrijding.

< ga terug naar dienstenoverzicht

Winterdienst aanvragen


captcha Typ code over om onze AV en Privacy Beleid te accepteren en te verzenden

aq_block_4