U zegt groen en wij doen!
Bekijk Curatio Zakelijk Bekijk Curatio Interieurplanten

Onze werkwijze

Er is geen tuin ontwerp zonder discipline. Er is geen discipline zonder vakmanschap.

ONZE WERKWIJZE

Hoveniersbedrijf Curatio heeft een breed scala aan producten en diensten. Hierdoor is het team in staat om een persoonlijk en vakkundig advies te geven. De uiteindelijke aanpak en materiaalkeuze zal uiteindelijk altijd in samenspraak met de klant worden bepaald.

Hiernaast vindt u informatie over de algemene werkwijze die door Curatio wordt gehanteerd.

PROJECTBEGELEIDING

CURATIO PROJECTVERLOOP VAN A TOT Z

Onderhoudsplan

Curatio kent meerdere vormen van het onderhoudsplan. Zo worden alle tuinontwerpen met een bijpassend onderhoudsplan afgeleverd, maar Curatio kan ook adviseren omtrent de renovatie en het onderhoud van reeds bestaande projecten.

Alle onderhoudsplannen worden op maat gemaakt. Er wordt gekeken wat uw wensen zijn en hoe de actuele situatie is. In een persoonlijk gesprek wordt er besproken of er zaken zijn die eventueel moeten worden aangepast en wat voor u op de lange termijn haalbaar blijft.

De hoveniers van Curatio zijn gespecialiseerd in meerdere vakgebieden, zeer ervaren en zijn in staat om u een gedegen en vakkundig advies te geven. Tevens kunnen zij u meerdere alternatieven voorleggen, zodat u zelf kunt bepalen wat voor u wenselijk is.

Ondersteuning

In sommige gevallen is het wenselijk om een hoveniersbedrijf ter ondersteuning in te schakelen. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan een eenmalige helpende hand, extra mankracht en/of volledige uitbesteding van (deel)projecten.

Enkele voorbeelden van zaken waar u de ondersteuning van Curatio voor in kan schakelen:

  • Winterdienst; sneeuw- en ijsvrij maken van uw bestrating
  • Bladruiming
  • Snoeien van struiken en bomen
  • Boomkap
  • Bestrating; aanleg en reiniging
  • Tuinonderhoud, -aanleg en -renovatie
  • Aanleg houtbouw

De hoveniers van Curatio zullen op basis van uw persoonlijke wensen kunnen informeren over de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen.

Advies

Het gepassioneerde team van Curatio heeft veel materiaal-, planten- en bouwkundige kennis. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van groenvoorzieningen en tuinontwerpen. Ze kijken graag voor en met u naar eventuele mogelijkheden om de duurzaamheid van uw project te vergroten en om het plezier van uw tuin te vergroten.

Het is dan ook altijd mogelijk om contact op te nemen met Curatio voor een vrijblijvend advies.

Lees hier meer over onze project begeleiding

< ga terug naar dienstenoverzicht

Meer weten?


captcha Typ code over om onze AV en Privacy Beleid te accepteren en te verzenden

Projecten

bekijk onze portfolio

aq_block_4