U zegt groen en wij doen!
Bekijk Curatio Zakelijk Bekijk Curatio Interieurplanten

Projectbegeleiding

Category:
Projectbegeleiding

CURATIO PROJECTVERLOOP VAN A TOT Z

Bij Curatio kunt u terecht voor een heel scala aan producten en services. Ons uitgangspunt is dat u voor de gehele verzorging van uw tuin bij één bedrijf terecht kunt voor zowel het ontwerp, de aanleg en het onderhoud. Wij bieden exclusief maatwerk volgen de richtlijnen van het kwaliteitskeurmerk TuinKeur. Professionaliteit, kwaliteitsgarantie, duurzaamheid, klantgerichtheid en ecologisch verantwoord ondernemen zijn de basisprincipes die onze bedrijfsvoering ten grondslag liggen.

Voor uw projecten hanteren wij een unieke multidisciplinaire benadering. Er worden verschillende specialisten ingezet die uw wensen en ideeën vanuit diverse perspectieven benaderen, zodat u als klant zijnde de mogelijkheid heeft om de oplossingen te selecteren die het beste aansluiten bij uw persoonlijke visie. Een globale indruk van de mogelijkheden zal bij het begin van het gehele ontwerpproces, oftewel het adviesgesprek ter kennismaking, worden gegeven.

 

ADVIESGESPREK

Wij bieden persoonlijke service en zijn gespecialiseerd in maatwerk. Daarom komen wij graag naar u toe voor een kennismakingsgesprek waarbij uw wensen en ideeën kunnen worden besproken. Daar wij duurzame producten leveren waar u langdurig plezier van zal hebben, zal naast de vormgevingsaspecten aandacht worden besteed aan het onderhoud en wordt er gekeken naar milieuvriendelijke oplossingen. Op deze manier kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden die voor uw persoonlijke situatie de beste resultaten bieden.

Advies bij Curatio

Advies bij Curatio

CONCEPT

Wanneer de ideevorming uitvoerig is besproken, zullen wij in samenspraak uw plannen uitvoerig voor u uitwerken en vertalen naar een conceptplan. Hiervoor zullen wij de locatie opmeten en foto’s maken van de actuele situatie. Tevens zal er op locatie worden bekeken hoe het ontwerp met de omgeving kan worden geïntegreerd en zal er worden onderzocht of er mogelijke aanpassingen moeten worden gedaan die de duurzaamheid van uw project kunnen vergroten. Hierbij kan worden gedacht aan bodemonderzoek, huisdier-vriendelijkheid, toegankelijkheid en beveiliging.

2016-09-05 15.30.07

ONTWERP

Als alle data bij ons bekend is, zal ons team van specialisten uw ideeën uitwerken in een ontwerp. Bij het deze uitwerking zal er worden gekeken de mogelijkheden die binnen het door u vastgestelde budget vallen. Factoren die hierbij zullen worden overwogen zijn:

  • materiaal keuze
  • duurzaamheid
  • onderhoud
  • design
  • technologie
  • realisatietermijn
  • fasering

Gedurende dit ontwerpproces zult u nauw worden betrokken, zodat u er zeker van kunt zijn dat het resultaat zo veel mogelijk aan zal sluiten bij uw wensen en u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

 

PRESENTATIE

Zodra de specialisten uw project definitief vorm hebben gegeven, zal het ontwerp aan u worden gepresenteerd. Door middel van tekeningen, foto’s en 3D modellen krijgt u een goed totaalbeeld van het beoogde eindresultaat. Tevens zal er een planning aan u worden voorgelegd waarin het gehele project in fases is uitgewerkt. Op deze manier wordt de efficiëntie gegarandeerd heeft u een duidelijk inzicht hoe er te werk zal worden gegaan.

 

UITVOERING

Tijdens de uitvoering van uw project zullen er foto’s en 360 graden videobeelden worden gemaakt. Zo kunt u het proces op de voet volgen en is het verschil in de situatie na de oplevering goed zichtbaar. Daarnaast is het ons streven om het milieu zo min mogelijk te belasten. Vandaar dat wij onze methodes zo ecologisch verantwoord houden en onze werkwijze en het materieel dat wij inzetten hierop afstemmen.

 

OPLEVERING

Onze producten worden met een hoge kwaliteitsstandaard en een persoonlijke documentatie afgeleverd. In het beplantingsplan kunt u zien hoe uw tuin is ingedeeld en wat een plant nodig heeft zodat u ook zelf de tuin perfect kan onderhouden en begeleiden naar het gewenste resultaat. In de uitgebreide presentatie krijgt u een mooie uitgebreide beeldende verslaglegging over de transformatie die uw tuin heeft ondergaan.

 

NAZORG EN GARANTIE

Ons bedrijf hecht niet alleen waarde aan de oplevering van kwaliteitsproducten, maar heeft ook de nazorg en service hoog in het vaandel staan. Wij hebben een team dat 24 uur per dag tot uw beschikking staat om u te assisteren bij calamiteiten zoals stormschade, gladheidsbestrijding, vandalisme en incidentieel onderhoud. Verder is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten om de optimale verzorging van uw product voor de lange termijn te garanderen.

Share:    Twitter  ·  Facebook  ·  Google+  ·  Pinterest